Skip to content

S.U.A.M.I

13/04/2009
By vivre in Uncategorized

Flashback ONE month ago…

the Climax!

“Aku terima nikah Kausar binti Mohd Amin dengan mas kahwinnya RM80 tunai”

“SAH?”

“SAH!”

“SAH!”

His and Hers

Alhamdulillah, sekali lafaz, aku sudah bergelar SUAMI.

SUAMI? Ringkas sungguh perkataan itu, tapi besar maksud dan tanggungjawab yang berkaitan dengannya… Mungkin Dewan Bahasa dan Pustaka patut melihat semula perkaataan ini, dan menggantikannya dengan perkataan yang lebih susah utk dieja dan disebut, untuk memperlihatkan kebesaran tanggungjawab dan keseriusan perkataan ini… ;p

Walaubagaimanapun, sebulan yang berlalu ini sungguh manis bagiku.. Dan, aku terus berdoa agak kami berdua hidup bahagia dan sabar dalam menempuh hari2 mendatang… =)

Ahli keluarga baru :)

With that, I would like to wish Happy 1st Month Anniversary to my beloved wife, Kausar…
Thanks for loving me, sayang.. I love you so much !

You’re the best thing that has happened to me 🙂

p/s: Dokumentari Bali is in the making.. ;p

Tags: ,

Comment Feed

9 Responses

  1. wahhh…romantic gitu kan…

    erm suka tgk gambar kahwin org. teringin nak kahwin lagiiiii~~~

    bole x?

    nnt nk tgk gambar kahwin ok?

  2. ngeee… album tak ciap lagi plak Mrs J.. nnt dah ciap, kami kongsi2 k 😉

    kem salam kat Mr. J ;p

  3. mrs k14/04/2009 @ 2:00 pm

    oh flattered nye saya.semoga kita tabah menempuh ranjau ini huhuhu..

    hi azwa!ala awk ngn alan pun ape kurangnye.everomantic gitu ;p

  4. kakcik15/04/2009 @ 9:21 am

    abang akmal!!

    kakcik nih.. baru jumpa blog anda..
    bila yeh korg nak beri gambar kahwin korg? hehehe

    jangan la simpan sendiri je…

    Kak long punyer dah dapat dah..

  5. hye kakcik !!

    welkam to blog saya yang tak hape2 ini ;p

    gamba ek? kamik pun tak dapat lagi, nnt dah dapat kami share k? 😉

    selamat praktikal! 🙂

  6. mrs k15/04/2009 @ 10:33 pm

    what’s with the ‘saya’ yang;p kakcik,album nxt mth kot.tp cd nye dah lama dpt.sbb ktorg select gambo hehe.aritu lupa nk bwk balik s.alam huhuh

  7. tak ada pape2 laa Pn K ;p
    sajer jer 😉

  8. citrus_medica30/04/2009 @ 9:17 am

    congrates bro!

    sory tidak ku hadir ke wedding..
    semuga berbahagia & berkekalan jodoh nyer

  9. takpe.. aku memahami tuntutan tugas ko limau.. trima kasih doa2kan kebahagian kami berdua 😉

    p/s: ko nyer nnt inshaAllah aku datang.. aku tau tarikhnya sudah hampir kan 😉



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.

*